Lewis Hamilton şi Nicole Scherzinger s-au despărţit, după patru ani de relaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hamilton
Hamilton

Pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton şi cântăreaţa Nicole Scherzinger s-au despărţit, după o relaţie de patru ani, informează cotidianul The Sun, citând o sursă din anturajul celor doi.

Potrivit jurnalului, Hamilton şi Scherzinger s-au mai despărţit o dată, în luna ianuarie 2010, din motive legate de angajamentele lor profesionale, dar de această dată prietenii lor spun că decizia este finală.

"Nicole şi Lewis au încercat să facă relaţia să meargă, dar au realizat că nu se poate, astfel că au încheiat-o definitiv. Au discutat mult despre asta şi au fost de acord că nu are rost să continue. Îşi petrec tot timpul în părţi opuse ale planetei. Deşi decizia privins despărţirea a fost amiabilă, Nicole este devastată. Credea că Lewis este alesul ei", a declarat o sursă din anturajul pilotului şi al cântăreţei în vârstă de 33 de ani.

Nicole Scherzinger a încercat în ultimii ani să găsească timp şi pentru a se întâlni cu Hamilton (26 de ani), deşi avea foarte multe contracte de onorat. În ultima perioadă, Scherzinger a lansat şi a promovat albumul Killer Love, a jucat un rol în Men in Black III şi a fost inclusă în juriul emisiunii din SUA X Factor.

La rândul său, Hamilton a călătorit în întreaga lume pentru a participa la Campionatul Mondial de Formula 1.

În plus, Lewis Hamilton locuieşte în Geneva, în timp ce Scherzinger are locuinţa în Los Angeles.

Nicole Scherzinger şi Lewis Hamilton s-au întâlnit prima oară la MTV Europe Awards în Munchen, în noiembrie 2007. Nicole a fost alături de Lewis atunci când britanicul a devenit campion mondial, în 2008, şi l-a însoţit de nenumărate ori la Grand Prix-uri de Formula 1. În iulie 2011, cei doi s-au logodit.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite