Lewis Hamilon are un nou antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton

Echipa de Formula 1 McLaren a anunţat că fostul atlet atlet Antti Vierula va fi antrenorul lui Lewis Hamilton pe tot parcursul sezonului 2011.

În acest sezon Lewis Hamilton va pune mai mult accent pe condiţia sa fizică, astfel că a decis să apeleze la seviciile unui antrenor personal.

Britanicul va apela la serviciile fostului atlet Antti Vierula, care va gestiona programul său de antrenament atât în sala de gimnastică, cât şi pe circuit, urmând să se ocupe inclusiv de dieta fostului campion mondial.

"La McLaren ne dedicăm pentru a constui o echipă puternică în fiecare departament. Prin numirea lui Antti Vierula ca supervizor al regimului de fitness de la circuite al lui Hamilton şi a lui Clayton Green într-o poziţie de senior în programul Human High Performance de la McLaren Technology Centre suntem convinşi că am asamblăm cea mai experimentată, capabilă şi dedicată echipă care să aibă grijă de cerinţele de antrenament ale lui Hamilton", a spus Jonathan Neale, directorul departamentului de inginerie al McLaren.

Hamilton a colaborat cu Vierula şi în această iarnă, când a petrecut Crăciunul în munţii din Colorado pentru a se antrena la altitudini cuprinse între 2600 şi 3700 metri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite