Kubica a fost supus unei operaţii de trei ore la cot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul polonez de Formula 1 Robert Kubica, rănit grav la începutul lunii februarie, într-un accident la un raliu, a fost supus, sâmbătă, unei intervenţii chirurgicale de trei ore la cot.

Potricit sursei citate, operaţia făcută de chirurgii Luigi Celli şi Francesco Lanza în spitalul Santa Corona din Pietra Ligure a început la ora locală 10.30 şi s-a încheiat la 13.30. Conform medicilor, intervenţia chirurgicală a fost reuşită.

Robert Kubica a mai fost operat cu succes de trei ori după accidentul survenit la un raliu în Italia, la 5 februarie, când a suferit mai multe fracturi la mâna şi piciorul drepte. Accidentul lui Kubica a avut loc la 4,6 kilometri de la plecarea în cursă, în localitatea San Lorenzo, când maşina a ieşit de pe carosabil în plină viteză şi s-a izbit de zidul unei mici biserici.

El a fost operat în ziua accidentului la mână, intervenţie în urma căreia membrul, aproape amputat în accident, a fost revascularizat şi fracturile au fost reduse. În data de 10 februarie a fost operat timp de nouă ore la picior, umăr şi partea posterioară a humerusului. La 21 februarie a fost supus unei a treia intervenţii chirurgicale, care a durat opt ore şi a vizat tot partea posterioară a humerusului drept.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite