Massa, accident teribil în calificări la Hungaroring

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Massa, accident teribil în calificări la Hungaroring
Massa, accident teribil în calificări la Hungaroring

Brazilianul Felipe Massa a suferit un grav accident în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei.

Prima poziţie în calificări a fost obţinută de spaniolul Fernando Alonso care va pleca din pole position. Cursa este în direct la TVR de la ora 14.55. Accidentul lui Felipe Massa a tulburat sesiunea de calificări a Marelui Premiu de Formula 1 al Ungariei.

Pilotul brazilian al celor de la Ferrari s-a izbit în plin de un perete de cauciucuri, după ce un arc de la amortizorul maşinii lui Barrichello, care rula în faţa lui, i-a pătruns prin cască şi i-a spart arcada.

Massa nu a mai putut reacţiona, iar impactul a fost teribil, partea din faţă a bolidului fiind complet distrusă. Massa şi-a pierdut cunoştinţa, dar, după ce a trecut pe la centrul medical, starea sa a fost declarată stabilă. El a fost transportat la un spital din Budapesta pentru alte verificări, dar nu a fost lăsat să mai concureze. 

Spaniolul Fernando Alonso a reuşit o sesiune a treia excelentă de calificări şi va pleca astăzi din pole position. El îl va avea alături pe prima linie pe Sebastian Vettel de la Red Bull Racing, în timp ce coechipierul acestuia, Mark Webber, va pleca de pe poziţia a treia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite