Hill: "Vettel este foarte puternic!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Damon Hill crede că Sebastian Vettel va mai câştiga titluri mondiale în Formula 1 de acum înainte.

Fostul campion mondial Damon Hill este impresionat de performanţa excepţională pe care a obţinut-o Sebastian Vettel acest sezon.

Britanicul anticipează că, după ce îşi va trage sufletul, Vettel va reveni şi mai puternic anul viitor, considerând că pilotul echipei Red Bull este capabil să câştige mai multe titluri mondiale.

"Cred că Vettel este foarte puternic. A fost în lumina reflectoarelor în ultimele două sezoane şi acest titlu îl eliberează. Cred că va fi capabil să se relaxeze puţin, dar nu prea mult, şi să se bucure. Iar când un pilot se bucură reprezintă şi mai mult o ameninţare, aşa că presiunea va dispărea puţin. Este foarte tânăr şi cred că va câştiga multe titluri înainte să se retragă", a spus.
Hill a avut cuvinte de laudă şi la adresa lui Michael Schumacher. Chiar dacă fostul pilot Stirling Moss l-a criticat dur în această săptămână, Hill crede că Schumacher va demonstra de ce este capabil prin obţinerea unor victorii în sezonul următor.

"A demonstrat că este dificil să revii. Este de asemenea dificil să te menţii în forma când îmbătrâneşti, dar sunt sigur că nu va renunţa niciodată, pentru că asta îl defineşte. Sunt sigur că vede asta ca pe o nouă provocare şi ne va demonstra tuturor că ne-am înşelat prin câştigarea câtorva curse anul viitor" a mai precizat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite