Heidfeld: „Nu mi-am decis viitorul în Formula 1!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nick Heidfeld, care s-a reîntors în Formula 1 şi va concura pentru Sauber în următoarele cinci curse rămase, a declarat că planurile lui în ceea ce priveşte sezonul 2011 nu sunt definitivate.

Heidfeld, în vârstă de 33 de ani, şi-a petrecut prima jumătate a sezonului ca pilot de teste pentru Mercedes, după care s-a înscris într-un program de testări de pneuri pentru cei de la Pirelli.
El va lua startul în cursa din weekend-ul acesta de la Singapore. Englezul i-a luat locul lui Pedro De La Rosa la Sauber, însă contractul cu echipa este doar până la terminarea actualului campionat.
„Viitorul este deschis. Contractul este doar pe cinci curse, însă evident că acest lucru mă va ajuta să mă reîntorc în curse şi să demonstrez că pot face performanţă. Multă lume a zis că ar fi fost mai bine pentru mine să rămân la Pirelli, însă a fost destul de clar pentru mine încă de la început  că, dacă aş fi avut şansa de a mă întoarce şi de a pilota o maşină bună, aş fi făcut-o oricum.Targetul meu pentru weekend-ul acesta este să obţin maximul din orice situaţie şi din orice moment. E dificil de spus cât de bună este maşina, din moment ce nu am avut şansa de a o testa încă”, a declarat Heidfeld.
Pilotul a adăugat că nu are cum să îşi fixeze un obiectiv precis, din cauza numeroaselor variabile care nu pot fi prevăzute. Vremea, problemele tehnice, competivitatea openenţilor, toate aceste lucruri vor marca evoluţia sa pe circuit.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite