VIDEO Hamilton, ironizat de Massa: "Nu-şi poate folosi mintea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Felipe Massa l-a atacat dur pe Lewis Hamilton, după ce britanicul a reuşit să îl scoată din lupta pentru podium în urma unei coliziuni.

Incidentul de duminică nu a fost unul singular la Singapore. În calificările de sâmbătă, pilotul echipei McLaren a încercat de mai multe ori să-l depăşească pe brazilian în turul premergător unui tur rapid de circuit, iar duminică i-a provocat o pană de cauciuc după ce l-a lovit din spate în timpul unui duel.

Pilotul Scuderiei Ferrari a terminat în cele din urmă doar pe locul nouă şi nu şi-a ascuns dezamăgirea cu privire la comportamentul fostului său rival în lupta pentru titlul mondial.

"Aşa cum v-am spus şi sâmbătă, mă gândesc că Hamilton nu-şi poate folosi mintea. Nici măcar în calificări, aşa că vă imaginaţi în cursă. Ar fi putut provoca un mare accident. A plătit pentru asta (n.r - printr-o penalizare de tip drive through), dar asta e problema. Nu înţelege nici când plăteşte pentru probleme. Din păcate am fost la mijloc şi am avut o pană la pneuri pentru care am plătit din greu", a spus acesta.

De altfel, în acest context, Massa consideră că FIA a procedat corect când l-a penalizat pe Hamilton.
"Este important că FIA analizează şi îl penalizează de fiecare dată când se urcă în monopost, pentru că el nu se poate gândi la asta", a mai precizat el.

Frustrarea lui Massa cu privire la Hamilton a fost evidenţiată şi de un incident petrecut în paddock la finalul cursei. În timp ce pilotul de la McLaren acorda un interviu jurnaliştilor, Massa şi-a făcut apariţia din spate şi l-a bătut cu palma pe umăr, limitându-se să-i spună ironic "Ai făcut o treabă bună!"

Vezi aici faza:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite