Hamilton: "Toro Rosso sunt ridicol de rapizi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton

Scuderia Toro Rossa este una din suprizele plăcute ale primelor trei sesiuni de teste din această iarnă, piloţii acestora, Sebastien Buemi şi Jaime Alguersuari reuşind cu regularitate să se claseze pe primele poziţii.

Britanicul Lewis Hamilton este de părere că monopostul acestora este extrem de rapid. "Toro Rosso arată ridicol de rapizi. Ar putea fi cea mai interesantă echipa de urmărit", a declarat pilotul echipei McLaren.

Totuşi, rezultatele din teste sunt mai puţin revelante în perspectiva performantelor pe care echipa le poate obţine în acest sezon, însă acest lucru nu l-a împiedicat pe Lewis Hamilton să evidenţieze timpii echipei italiene.
Declaraţia britanicului vine la scurt timp după ce Alonso i-a lăudat considerând că Toro Rosso este echipa care a făcut cele mai mari progrese raportând totul la sezonul precedent.

În acelaşi timp, campionul mondial Sebastian Vettel crede că Ferrari va avea performante apropiate de Red Bull în 2011, în timp ce McLaren şi Mercedes GP sunt mai slab poziţionate în opinia sa. "Ferrari a făcut o impresie foarte puternică. Pare o luptă echilibrate între noi şi ei. Se pare că McLaren şi Mercedes au câteva probleme", a precizat germanul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite