Ghinion incredibil pentru Kubica! Şi-a rupt din nou piciorul afectat în accident!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Kubica (Reuters)
Robert Kubica (Reuters)

Pilotul polonez Robert Kubica a căzut pe gheaţă, în localitatea italiană Pietrasanta, şi a suferit o fractură la piciorul drept, acelaşi care a fost afectat şi la accidentul suferit în februarie 2011, a anunţat presa italiană.

Accidentul nu a fost confirmat de anturajul pilotului, însă presa italiană susţine că sportivul a fost transportat la spitalul Versilia. Polonezul a părăsit Versilia şi a decis să meargă la spitalul Pietra Ligure, unde a fost internat şi după accidentul de la începutul anului 2011.

Pilotul Robert Kubica a fost operat de cinci ori, după accidentul produs la un raliu în Italia, la 5 februarie 2011, când a suferit mai multe fracturi la mâna şi piciorul drepte. El a fost operat în ziua accidentului la mână, intervenţie în urma căreia membrul, aproape amputat în accident, a fost revascularizat şi fracturile au fost reduse. În data de 10 februarie a fost operat timp de nouă ore la picior, umăr şi partea posterioară a humerusului. La 21 februarie a fost supus unei a treia intervenţii chirurgicale, care a durat opt ore şi a vizat tot partea posterioară a humerusului drept, iar pe 12 martie a fost operat timp de trei ore la cot. El a petrecut aproape două luni şi jumătate în spital după accident, fiind externat la sfârşitul lunii aprilie. Ultima intervenţie a fost la sfârşitul lunii august.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite