Fernando Alonso şi-a asigurat degetele mari de la mâini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fernando Alonso
Fernando Alonso

Ediţia on-line a cotidianului spaniol "Marca" a anunţat că Fernando Alonso şi-a asigurat degetele mari de la mâini pentru zece milioane de euro.

Sponsor al echipei Ferrari, pentru care evoluează dublul campion mondial, a lansat un nou produs de asigurări. Fernando Alonso a primit o poliţă de viaţă şi accidente, cu o clauză specială pentru degetele mari de la mână. Aceasta a fost explicată prin faptul că degetele ibericului sunt importante la condus, dar reprezintă totodată un simbol al victoriei şi al faptului că totul este sub control, după cum obişnuieşte pilotul spaniol să-şi celebreze triumfurile.

Alonso nu este primul mare sportiv care şi-a asigurat diverse părţi ale corpului. Portarul echipei de fotbal Real Madrid, Iker Casillas, de pildă, şi-a asigurat mâinile, în 2007, pentru 7,5 milioane de euro, iar coechiperul său Cristiano Ronaldo, picioarele, în 2009, pentru 100 de milioane de euro. De asemenea, David Beckham şi-a asigurat tot corpul pentru suma de 150 de milioane de dolari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite