Sebastian Vettel: ”Mecanicii n-au prea dormit de joi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victorie pentru Sebastian Vettel în Marele Premiu al Japoniei la Formula 1. Red Bull a reușit ”dubla”, Mark Webber clasându-se pe locul 2 și păstrând astfel poziția de lider la ”general”.

Câștigător la Suzuka, pentru al doilea an la rând, Vettel nu și-a ascuns bucuria: ”A fost o zi incredibilă cu aceste calificări care au avut loc dimineață (n.r. - noaptea trecută). A fost fantastic. Meritul revine echipei, care a muncit din greu. Majoritatea băieților n-au dormit de joi până sâmbătă. Pista de la Suzuka este ca un vis pentru noi, cu toate aceste viraje. A fost o plăcere să conduc aici, iar spre final, când mașina a devenit din ce în ce mai ușoară, a fost și mai încântător. Am luat un start bun. Aceasta a fost cheia. Am putut împreună cu Mark să controlăm cursa”, a declarat germanul.

Clasat pe 2, australianul a mărturisit că ziua de azi a fost una foarte bună. ”Cum a spus și Sebastian, noi am știut că aceste calificări sunt cruciale. A fost dificil pentru mine să câștig. Am avut și șansă pentru că Robert Kubica a pierdut o roată”, a spus Webber, care și-a felicitat colegul pentru victorie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite