Vettel: ”Trebuie să ne așteptăm la trei-patru opriri la boxe”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Devenit campion mondial la Formula 1, anul trecut, Sebastian Vettel este convins că nu va avea viață ușoară în sezonul care va debuta luna aceasta, în 27 martie.

Pilotul german a declarat că a fi numărul 1 nu-ți aduce niciun avantaj, competiția debutând de la zero. ”Nu este niciun avantaj că voi avea cifra unu pe monopost. Este doar un sentiment agreabil și atât. Anul trecut, am înregistrat un mare succes. Sper, așadar, să fiu și mai puternic în 2011, însă știu că sezonul va fi lung și dificil”.

Vettel are și motive de îngrijorare după ultimele teste, el nefiinf foarte mulțumit de modul în care s-au comportat cauciucurile Pirelli, cele folosite în premieră anul acesta în locul celor Bridgestone. ”Pneurile sunt diferite față de anul trecut, însă sunt aceleași pentru toată lumea. Cred că asta va schimba multe lucruri în curse. O singură oprire la boxe va fi imposibilă. Poate că și două vor fi prea puține. Trebuie să ne gândim la trei-patru, ceea ce va face lucrurile și mai interesante”.

În privința noului monopost, RB7, Vettel spune că este în regulă, însă mai este de lucru la el. ”Avem multă treabă. Încercăm să facem cea mai bună mașină posibilă”, a concluzionat pilotul Red Bull.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite