Ferrari susţine că revenirea lui Michael Schumacher este iminentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu toate că nu a fost anunţată oficial, revenirea lui Michael Schumacher pe circuitele de Formula 1 este confirmată din tit mai multe surse. Ultimul care a spus că germanul va pilota anul viitor este Luca di Montezemolo, preşedintele lui Ferrari.

Boss-ul Scuderiei a anunţat că îi va permite să concureze la un team rival (este vorba despre Mercedes), însă în acel moment colaborarea cu multiplul campion mondial va înceta. Cu ocazia unei mese de Crăciun, organizată la Fiorano (Italia), Montezemolo a declarat presei: "Nu mai vorbisem cu el de la Abu Dhabi, însă m-a sunat ieri (n.r. miercuri) şi mi-a spus că este foarte posibil (să concureze pentru Mercedes). A adăugat că nu este decis în totalitate".

Posibila revenire a lui Schumi, amânată după ce campionul a resimţit dureri, toamna trecută, în zona gâtului, este comentată şi de către alţi piloţi din "Marele Circ". "Îmi pot imagina că va reveni, cu atât mai mult cu cât s-a gândit la aceasta vara trecută, pentru a-l înlocui pe Felipe Massa, la Ferrari", a declarat Hakkinen pentru magazinul Auto Bild Motorsport. "Va fi un super-cadou de Crăciun pentru amatorii de Formula 1... Se va vorbi de F1 în lumea întreagă de o manieră pozitivă, ceea ce va fi bine, mai ales că anul acesta nu se poate spune că toate lucrurile au fost în regulă", a menţionat fostul pilot de la McLaren.

Fost coleg cu Michael Schumacher la Ferrari, Felipe Massa a amintit că acesta "a făcut teste la Fiorano şi că acestea nu au decurs bine. Mi-a vorbit despre o durere la gât, că avea probleme cu vederea în anumite viraje. A făcut câteva teste medicale. Se pare că după cinci luni totul merge bine".

Potrivit cotidianului german "Bild", revenirea lui Schumi va fi decisă după ce acesta va face o sesiune de teste în GP2, care va fi organizată pe circuitul Yas Marina din bu Dhabi, în circa două săptămâni, cel mai probabil după Anul Nou.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite