Presa germană susţine că Schumi s-a înţeles cu Mercedes!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potivit publicaţiilor germane "Focus" i "Bild", Michael Schumacher a bătut palma cu reprezentanţii echipei Mercedes GP (fosta echipă Brawn GP). Aşa că el urmează a participa la CM de Formula 1 de anul viitor.

În vârstă de 41 de ani Schumi a decis să se retragă din competiţie la sfârşitul anului 2006. Multiplul campion mondial a intenţionat să revină toamna trecută, când Ferrari i-a prospus să concureze în locul lui Felipe Massa, accidentat în timpul calificărilor Marelui Premiu al Ungariei din luna august. Schumi şi-a reluat pregătirea, el participând şi la teste, însă durerile pe care le-a resimţit în zona gâtului l-au obligat să renunţe.

Potrivit lui "Bild" Michael Schumacher şi-ar fi dat acordul verbal după ce a avut o discuţie cu Norbert Haug şi Ross Brawn, oamenii care conduc echipa Mercedes. "Semnătura pe contract nu mai este decât o simplă formalitate. Schumacher este în formă, sănătos. Ultimele teste medicale au dovedit-o. El este nerăbdător să reia colaborarea cu Ross Brawn", a declarat pentru cotidianul german un apropiat al pilotului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite