Schumi a contestat o amendă primită pentru exces de viteză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Schumacher
Michael Schumacher

Clasat pe locul 9 în Marele Premiu al Germaniei, de duminică, Michael Schumacher (Mercedes) s-a trezit că are de plătit şi o amendă pentru depăşirea vitezei pe drumurile publice! Suma nu-i mare (140 de euro), însă campionul spune că nu el e cel care a mers tare.

Poliţia pretinde că pilotul de la Mercedes GP se afla la volanul unei maşini sport Wiesmann închiriate, cu care a fost înregistrat rulând cu 20 de kilometri pe oră mai mult decât limita de viteză de 100 de kilometri pe oră. Michael Schumacher a negat că persoana care apare în fotografia captată de radar ar fi el.

Cazul a ajuns la instanţa din Traunstein, dar nici Schumacher şi nici avocatul său nu s-au prezentat la audieri. Din acest motiv, costurile de judecată au fost adăugate amenzii."Susţinem în continuare că nu Michael conducea acea maşină", a declarat purtătorul de cuvânt al pilotului, Sabine Kehm.

În schimb, Schumi nu a mai putut să conteste amenda de 1.000 de euro administrată de Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) pentru că a depăşit cu 4,1 kilometri pe oră, vineri, la Hockenheim, viteza maximă admisă pe linia standurilor (60 de kilometri pe oră), unde a avut loc Marele Premiu de Formula 1 al Germaniei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite