Michael Schumacher este sceptic înaintea cursei de la Monza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Germanul revine cu plăcere pe circuitul italian, acolo unde Ferrari este ca acasă, însă nu este optimist în ceea ce priveşte şansele sale de reuşită.

Revenit în Formula 1, anul acesta, Michael Schumacher nu a reuşit să repete evoluţiile de odinioară. Nemulţumit de monopostul pe care îl pilotează, germanul priveşte cu scepticism cursa de săptămâna viitoare, de la Monza, chiar dacă îi face plăcere să concureze din nou acolo. "Marele Premiu de la Spa a fost spectaculos. Cred că am reuşit un bun rezultat (n.r. - locul 7) ţinând cont de circumstanţele în care s-a desfăşurat această cursă.

Următoarea, de la Monza, riscă de asemenea să fie una specială. Mă aştept la o nouă încercare pentru echipa noastră. Noi am constatat că suntem performanţi pe circuitele de acelaşi fel", a declarat Schumi.

Multiplul campion mondial crede că, pentru a reuşi la Monza, el şi oamenii echipei sale trebuie să ţină capul sus. "Acolo am fost mereu sus căci este o cursă unde am primit întotdeauna mult sprijin", spune Schumi, care nu uită însă că s-au schimbat puţin lucrurile. Acum concurează pentru Mercedes, nu pentru Ferrari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite