Gerard Lopez are şanse mari să preia echipa Renault F1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Renault ar putea fi preluata de Prodrive
Renault ar putea fi preluata de Prodrive

Om de afaceri care îşi are sediul în Luxemburg,  Gerard Lopez are mari şanse de a prelua echipa franceză de Formula 1 Renault. Interesaţi ar fi fost şi englezii de la Prodrive. Decizia va fi luată mâine, la Paris.

În timpul Motor Sport Business Forum, o reuniune a celor care investesc în Marele Circ, desfăşurată recent la Monaco, Lopez a făcut referire la posibila sa implicare la Renault F1. "Există cicluri, iar situaţia actuală din Formula 1, schimbările care se produc creează oportunităţi pentru echipe şi investitori noi", a spus acesta.

Fondator al lui Mangrove Capital Partners şi preşedinte al lui Genii Capital, două fonduri de plasament care au investit în ultimii ani în noile tehnologii din internet, Gerard Lopez a precizat că doreşte să preia pe Renault F1, ca parte întreagă, în calitate de constructor.

Acesta s-a arătat foarte prudent, însă nu şi-a ascuns că este foarte interesat să deţină echipă în Formula 1, însă nu "o altă echipă", ci pe Renault F1.
Soarta team-ului din Hexagon va fi decisă mâine, la Paris, în Consiliul de Administraţie al constructorului francez de automobile. Celălalt candidat este britanicul David Richards, patronul lui Prodrive şi acţionar la Aston Martin. Spre deosebire de Lopez, acesta este un bun cunoscător al Formulei 1, el lucrând în trecut la Benetton şi BAR.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite