Ferrari este acuzată că face reclamă mascată la ţigări!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ferrari
Ferrari

Un grup de medici de renume au acuzat echipa de Formula 1 Ferrari că face reclamă mascată la ţigări. Ei au făcut referire la "codul de bare" existent pe monopost şi care ar face trimitere la Marlboro.

Cotidianul britanic "The Times" a publicat joi un raport al unor personalităţi din lumea medicală care au atras atenţia guvernelor britanic şi spaniol asupra unui posibil sprijin adus de Ferrari producătorului de ţigări care a sponsorizat echipa italiană până în momentul în care s-a interzis publicitatea la tutun în Formula 1. Ei spun că acel "cod de bare" existent pe monopost reprezintă o formă de reclamă mascată, acesta trimiţând cu gândul la Marlboro.

Ferrari a respins această acuziaţie printr-o declaraţie postată pe site-ul oficial: "În ultimele săptămâni au fost publicate articole referitoare la parteneriatul dintre Scuderia şi Philip Morris International. Aceste acuzaţii se bazează pe două supoziţii: partea grafică prezentă pe monopost trimite de logo-ul Marlboro şi culoarea roşie care este însă un element tradiţional al maşinilor noastre. Niciunul dintre aceste argumente nu au bază ştiinţifică şi nu corespund realităţii".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite