Domenicali îl compară pe Fernando Alonso cu Michael Schumacher

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fernando Alonso a fost prezentat deja la Ferrari
Fernando Alonso a fost prezentat deja la Ferrari

Într-un interviu acordat publicaţiei germane "Auto Bild", Stefano Domenicali, şeful echipei Ferrari, spune că "era nevoie de un pilot care să se comporte precum Michael Schumacher". Aşa explică el aducerea lui Fernando Alonso.

Cu toate că mai sunt circa trei luni până la prima cursă, sezonul 2010 al Formulei 1 poate fi considerat ca lansat. Echipele angajează noi piloţi. Se lucrează la viitoarele monoposturi. Iar unii au început deja testele.

La Ferrari, cum se întâmplă de obicei, activitatea este în toi. Iar venirea lui Fernando Alonso la Scuderia nu a rămas necomentată deşi de la anunţul oficial a trecut ceva timp. Chestionat de publicaţia germană "Auto Bild", Stefano Domenicali, şeful echipei de F1 Ferrari, a declarat că spaniolul a fost ales pentru că "se aseamnă cu Michael Schumacher". Acesta s-a referit şi la problemele pe care ibericul le-a avut la McLaren, în urmă cu trei ani. "Am vorbit cu Fernando de cele întâmplate atunci. El s-a considerat trădat şi a spus că relaţia sa cu Lewis (n.r. Hamilton) nu a fost mereu una corectă. La Maranello aşa ceva nu se va întâmpla niciodată. Vă pot garanta asta".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite