Hamilton și Briatore spun despre Alonso că este extraordinar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fernando Alonso
Fernando Alonso

Dublu campion mondial la Formula 1, Fernando Alonso se bucură de aprecierea altor oameni din Marele Circ. Cu toate că a fost la cuțite cu spaniolul, în anii trecuți, pe când ambii evoluau pentru McLaren, Lewis Hamilton a făcut declarații elogioase la adresa acestuia.

Pilotul britanic a acordat un interviu în cotidianul spaniol ”As”, în care a vorbit despre posibila sa trecere la echipa Ferrari: ”nu poți niciodată să cunoști ce-ți rezervă viitorul”. Hamilton a spus despre Alonso că ”este un pilot rapid, foarte rapid, incredibil de rapid, cu un talent extraordinar și o viteză deosebită. Îl voi socoti mereu ca fiind cel mai bun. De la el, ca pilot, am învățat foarte multe. Mi-am ameliorat stilul grație lui”.  

Cunoscut drept omul care l-a propulsat pe Michael Schumacher în Formula 1, Flavio Briatore s-a referit și el la Alonso: ”Fernando merită să fie cel mai bun pilot din istoria competiției. El a decis să se asocieze cu Ferrari până la finalul carierei sale și sper că va dispune de mașini care să-i permită să câștige mai multe titluri mondiale decât cele șapte obținute de Schumacher. Dacă ar fi concurat pentru Red Bull, anul acesta, ar fi câștigat campionatul cu un avans enorm. Alonso face parte din categoria marilor piloți, alături de Senna, Prost și Schumacher. Fernando și Michael sunt doi piloți total diferiți, însă Fernando este puțin mai bun...”.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite