Formula 1: Nelson Piquet jr şi-a anunţat singur concedierea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Formula 1: Nelson Piquet jr şi-a anunţat singur concedierea
Formula 1: Nelson Piquet jr şi-a anunţat singur concedierea

Nelson Piquet jr, care nu a reuşit niciun punct în cele 10 Mari Premii de Formula 1 din acest an, a fost concediat de echipa Renault, a anunţat chiar pilotul brazilian pe site-ul propriul.

"Am primit o scrisoare de la Renault, prin care mi se semnalează intenţia sa de a nu-mi mai încredinţa un volan în Formula 1 în acest sezon", scrie pilotul de 24 de ani pe Npiquet.com, citat de Agerpres.

"Doresc să mulţumesc micului grup de persoane care m-a susţinut şi cu care am lucrat la Renault F1, chiar dacă am primit decepţionat această ştire", a precizat brazilianul, care s-a situat pe locul 12 la încheierea primului său sezon în F1, anul trecut, cu 19 puncte.

"Voi putea de acum să merg mai departe, să-mi aşez cariera pe drumul cel bun şi să încerc să-mi recapăt reputaţia de pilot rapid şi învingător", a concluzionat fiul fostului campion mondial al F1, Nelson Piquet.

Nelsinho Piquet este al doilea pilot de F1 concediat în acest sezon, după îndepărtarea la mijlocul lunii iulie a francezului Sebastien Bourdais, dat afară de echipa Toro Rosso, din cauza rezultatelor slabe (2 puncte în 9 curse).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite