MOTORSPORT: „L’Equipe” susţine că Loeb va concura în Formula 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
MOTORSPORT: „L’Equipe” susţine că Loeb va concura în Formula 1
MOTORSPORT: „L’Equipe” susţine că Loeb va concura în Formula 1

De câţiva ani se tot vorbeşte despre o posibilă apariţie a lui Sebastien Loeb într-un monopost la o cursă de Formula 1. Cotidianul „L’Equipe” susţine acum că multiplul campion mondial la raliuri ar putea participa la Marele Premiu de la Abu Dhabi.

Varianta această nu este deloc fantezistă, Loeb participând nu demult la o serie de teste, pe circuitul din Barcelona, la volanul unui bolid Red Bull, care totodată este şi sponsor al echipei de WRC Citroen. De altfel, publicaţia franceză a dat respectiva ştire având şi o confirmare din partea team-ului francez. „La 1 noiembrie Campionatul Mondial de raliuri va fi încheiat. Îi permitem lui Loeb să-şi facă debutul în Formula 1, cu ocazia cursei de la Abu Dhabi”, a menţionat Olivier Quesnel, directorul lui Citroen Racing. Acesta a ţinut însă să precizeze că înţelegerea dintre echipa de raliuri şi pilotul din Hexagon a fost prelungită pentru doi ani, însă ultimul are dreptul să pună punct colaborării.
Cum Red Bull se luptă pentru titlul mondial la constructori, Loeb are şanse mari să concureze pentru „echipa soră”, Toro Rosso. Rămâne de văzut dacă în locul lui Sebastien Buemi sau al lui Jaime Alguersuari. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite