Formula 1: Alonso va pilota pentru Ferrari din 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Formula 1: Alonso va pilota pentru Ferrari din 2010
Formula 1: Alonso va pilota pentru Ferrari din 2010

Presa spaniolă a scris din nou, zilele acestea, despre trecerea dublului campion mondial de la Renault la Scuderia. Cotidianele „As” şi „Marca” susţin că Alonso (27 de ani) a semnat un contract pe cinci ani.

Rezultatele nu tocmai bune înregistrate în acest an de Ferrari, în Campionatul Mondial de Formula 1, au dat apă la moară publicaţiilor de sport iberice. De câteva zile, „As” şi „Marca” anunţă că Scuderia va renunţa la Kimi Raikkonen, locul acestuia urmând a fi luat, de anul viitor, de Fernando Alonso. Potrivit publicaţiilor amintite, înţelegerea dintre Ferrari şi dublul campion mondial a fost parafată, termenii acesteia urmând a fi daţi publicităţii cu ocazia Marelui Premiu al Italiei de la Monza, la sfârşitul lunii august.
Aflat sub contract cu Renault până la sfârşitul anului 2010, însă având dreptul de a pleca din decembrie viitor „dacă rezultatele nu sunt pozitive”, Alonso are motive să rupă înţelegerea. El ocupă doar locul 9 în clasamentul piloţilor, fiind nemulţumit de modul în care se comportă monopostul R29. În ceea ce-l priveşte pe Raikkonen, se pare că Ferrari i-ar fi propus deja o sumă importantă pentru a accepta să părăsească echipa italiană.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite