Ferrari i-a transmis lui Massa "să-i distrugă cursa lui Hamilton" în Singapore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Felipe Massa
Felipe Massa

Ferrari i-a transmis lui Felipe Massa „să-i distrugă cursa lui Lewis Hamilton" din Singapore înainte de acroşajul dintre cei doi piloţi, potrivit unor înregistrări video publicate pe site-ul oficial al F1.

Chiar dacă în primă instanţă în acel acroşaj a părut a fi de vină britanicul, un rezumat al cursei publicat pe site-ul oficial al Formulei 1 pune însă acest incident într-o cu totul altă lumină. Înainte de coliziunea dintre cei doi piloţi, Rob Smedley, inginerul de cursă al lui Massa, i-a transmis brazilianului următorul mesaj: "Ţine-l pe Hamilton (n.r - în spate) cât de mult poţi. Distruge-i cursa cât de mult poţi".

Ulterior, după incident, Hamilton a fost informat că trebuie să treacă pe la boxe pentru a-şi ispăşi penalizarea, moment în care britanicul a replicat: "Bineînţeles că am primit un drive-through".

Imediat după cursa de la Singapore Felipe Massa l-a atacat dur pe Lewis Hamilton, după ce britanicul a reuşit să îl scoată din lupta pentru podium în urma unei coliziuni. "Aşa cum v-am spus şi sâmbătă, mă gândesc că Hamilton nu-şi poate folosi mintea. Nici măcar în calificări, aşa că vă imaginaţi în cursă. Ar fi putut provoca un mare accident. A plătit pentru asta (n.r - printr-o penalizare de tip drive through), dar asta e problema. Nu înţelege nici când plăteşte pentru probleme. Din păcate am fost la mijloc şi am avut o pană la pneuri pentru care am plătit din greu", a spus acesta atunci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite