MOTOR: Rossi infirmă zvonurile că ar merge la Ferrari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Multiplu campion italian de motociclism viteză Valentino Rossi a estimat, la Assen (Olanda) că noile zvonuri privind intrarea lui în Formula 1 la volanul unei Ferrari sunt "discuţii de cafenea, pentru a stimula imaginaţia tifosilor". Liderul echipei Fiat-Yamaha în MotorGP a răspuns astfel ziariştilor italieni care îl întrebau acest lucru, după apariţia unui articol pe site-ul ziarului La Repubblica în care se scria că Rossi ar urma

"Se folosesc de numele meu pentru a stimula imaginaţia tifosilor, a spus octuplul campion mondial, aflat la Marele Premiu al Olandei. Sunt mândru. Chestia asta ar putea exista cu adevărat, dar în 2011, de ce nu? Dar pentru 2010 am un contract cu Yamaha, ar fi deci dificil, dacă nu chiar imposibil. În plus, Ferrari nu are încă o a treia maşină, iar eu nu am decis să schimb sportul. Alerg pe motocicletă şi sunt foarte fericit cu Yamaha", a spus el.

Rossi a pilotat de mai multe ori, începând din 2006, un bolid Ferrari, ca invitat. "Totul a pornit de la faptul că am fost foarte rapid la acele teste private, dar una este să faci un timp bun singur în pistă, şi alta să alergi într-o cursă", a mai comentat Rossi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite