Ferrari: "Newey este singur geniu din Formula 1"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stefano Domenicali consideră că Adrian Newey, directorul tehnic al echipei Red Bull Racing, este singurul geniu din epoca modernă a Formulei 1.

Şeful de la Ferrari este de părere că performanţele obţinute de echipa austriacă într-un interval atât de scurt de timp îi sunt atribuite în mare măsură directorului tehnic Adrian Newey."Evident, este vorba despre munca în echipă, dar este clar ca ei reprezintă singura echipă care are acest geniu care este Adrian Newey, care a condus un proiect grozav. Formula 1 s-a schimbat foarte mult comparativ cu trecutul, când existau multe personalităţi în competiţie. Acum există una singură, iar aceasta este cu Red Bull", a spus italianul pentru cotidianul Marca.

Ferrari s-a resemnat deja cu eşecul şi a început dezvoltarea monopostului pentru sezonul 2012. Presa internaţională speculează că Scuderia a evaluat în singură o aripă faţă care va fi utilizată pe monopostul din sezonul viitor, informaţie confirmată aparent şi de Domenicali.

"De acum înainte vom petrece ceva timp în zilele de vineri pentru a testa componente pentru anul viitor. Am schimbat filosofia de design. Dacă (n.r - monopostul) va fi mai bun decât acesta? Trebuie să fie. 100%", a mărturisit el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite