Spania: Fernando Alonso conduce bolizi și în afara pistei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Echipă nouă, mașină nouă". Dar nu oricum! Cele două mașini pe care Alonso le folosește în viața de zi cu zi, nu sunt aproape cu nimic mai prejos față de mașina sa de curse.

Fernando Alonso a început o nouă etapă din viața sa, alături de echipa roșie de la Ferrari. Firma italiană i-a oferit două mașini, pentru a le folosi în deplasările sale zilnice. Pilotul spaniol se poate bucura, așadar, de tot confortul și de luxul pe care i le conferă poziția sa de sportiv de elită al lumii.

Cele două noi automobile ale asturianului sunt un Ferrari 458 Italia și un superb Maserati GranCabrio. Primul are caroseria albă, într-o nuanță de perlă, iar pilotul a ținut să precizeze că nu a fost vorba de un cadou din partea echipei roșii, deși a beneficiat de o importantă reducere la factura de cumpărare.

Alonso are interiorul mașinii personalizat. Pe scaunele de culoare neagră, se poate vedea o broderie albă reprezentând căluțul Ferrari, numele pilotului și emblema sa personală, constând într-o săgeată argintie.

În ceea ce privește prestația mașinii, Ferrari 458 Italia are un motor V8, cu injecție directă și cu 570 de cai putere.

Flota asturainului mai include și un Maserati GranCabrio, într-un ton gri metalizat și interior din piele, combinat: alb-perlat, pe scaune și vișiniu, pentru restul interiorului. Sub capotă, acesta ascunde un motor V8 de 4,7 litri, care oferă până la 440 de cai putere. Mașina are cutie automată cu șase viteze, ceea ce îi permite pilotului să se relaxeze pe durata curselor din viața privată. În zilele călduroase, Alonso se poate bucura de priveliștile Italiei, dacă lasă mașina în variantă decapotabilă.

Celelalte bijuterii pe patru roți ale lui Alonso sunt un Mercedes McLaren SLR și un Lamborghini Gallardo, de culoare portocalie.

Vezi GALERIE FOTO cu bijuteriile pe patru roți ale pilotului spaniol.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite