FORMULA 1: Ferrari a încercat legitimarea lui Valentino Rossi pentru Monza!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FORMULA 1: Ferrari a încercat legitimarea lui Valentino Rossi pentru Monza!
FORMULA 1: Ferrari a încercat legitimarea lui Valentino Rossi pentru Monza!

După ce au ratat producerea revenirii în Formula 1 a lui Michael Schumacher, împiedicat de starea medicală să revină în circuit, conducătorii lui Ferrari au pus la cale o altă lovitură de imagine: au încercat legitimarea ca pilot a multiplului campion mondial la motociclism, Valentino Rossi! Acesta, însă, a refuzat, astfel că până la finalul sezonului, locul accidentatului Felipe Massa va fi ocupat de veteranul italian Giancarlo F

Chiar Rossi a confirmat tratativele. „Este adevărat, am vorbit cu cei de la Ferrari despre o posibilă legitimare a mea începând cu cursa de săpoptămâna viitoare, de la Monza, însă am refuzat. Am considerat că a păptrunde în Formula 1 fără teste este mai mult periculos decât distractiv”, a declarat Rossi pentru Gazzetta dello Sport.

„Nu te poţi duce acolo să concurezi şi de descifrezi toate tyainele maşinii în doar trei zile”, a mai completat italianul, amintind de pervederea de regulament care interzice folosirea bolizilor înscrişi în actuala ediţie a Campionatului Mondial în afara celor trei zile oficiale de concurs.
Intrarea lui Valentino Rossi în Formula 1 sub culorile celor de la Ferrari este un subiect discutat şi o mutare anticipată de mai mulţi ani. Practic, de când Rossi a testat de câteva ori maşinile constructorului italian şi a dovedit că are aptitudini şi pentru sportul cu patru roţi. Mai mult, chiar el a recunoscut că este tentat de o trecere la cursele de Formula 1 sau de raliuri, dar că, deocamdată, este pera devreme să facă această mutare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite