FORMULA 1: Schumacher a urcat din nou la volanul unui monopost!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FORMULA 1: Schumacher a urcat din nou la volanul unui monopost!
FORMULA 1: Schumacher a urcat din nou la volanul unui monopost!

Michael Schumacher a început pregătirile pentru revenirea sa în Formula 1. Septuplul campion mondial se acomodează pilotând monoposturi mai vechi ale scuderiei Ferrari, având în vedere că FIA interzice testele în timpul sezonului pe maşinile de concurs.

Schumacher  se află de ieri la Maranello, acolo unde mai întâi a lucrat pe simulator. Apoi germanul a pilotat astăzi un model F2007 pe circuitul de la Mugello. El a declarat că încearcă să adune cât mai mulţi kilometri până la revenirea sa oficială, care se va produce în Marele Premiul al Europei de la Valencia, în weekend-ul 21-23 august.

„Cum testele sunt interzise în Formula 1 în timpul sezonului, i-am contactat pe câţiva dintre oamenii de la Ferrari F1 Clienti, pentru a putea împrumuta un monopost mai vechi”, a declarat Schumi pe site-ul său personal. „Deşi acele maşini nu se aseamănă cu cele de acum, pur şi simplu voi încerca să conduc cât de mult posibil, iar aceasta este o soluţie. Următoarele săptămâni vor fi dedicate în totalitate procesului de pregătire”, a mai spus pilotul german.

Mai citeşte şi:
Schumacher va primi 3,2 milioane de euro pe cursă
Cele mai spectaculoase reveniri din istoria sportului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite