FORMULA 1: Schumacher revine ca să le dea lecţii colegilor săi mai tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful companiei care organizează cursele de Formula 1, Bernie Ecclestone, a afirmat marţi că revenirea lui Michael Schumacher în competiţie va fi o lecţie bună pentru rivalii săi, relatează Reuters.

"Cred că multora dintre piloţi poate să le dea lecţii de condus", a spus Ecclestone în cadrul unei conferinţe de presă. Pilotul german în vârstă de 40 de ani va reveni în Formula 1 cu ocazia Marelui Premiu al Europei, care va avea loc la 23 august pe circuitul din Valencia. Schumacher îl va înlocui temporar pe brazilianul Felipe Massa, care în prezent se reface după accidentul suferit în Ungaria.

"Schumacher nu ar fi fost decis să revină dacă nu considera că poate să fie competitiv, iar Michael este un om foarte competitiv. El este foarte popular, deşi mulţi spun că a câştigat foarte multe curse, iar acest lucru a devenit plictisitor. Nu a fost şi nu o să fie niciodată plictisitor", a adăugat Bernie Ecclestone.

Oficialul a adăugat că preşedintele Ferrari, Luca di Montezemolo, a fost cel care l-a convins să se întoarcă în Formula 1, nu managerul său, Willi Weber.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite