FORMULA 1: Revenirea lui Schumacher salutată de foşti şi actuali piloţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FORMULA 1: Revenirea lui Schumacher salutată de foşti şi actuali piloţi
FORMULA 1: Revenirea lui Schumacher salutată de foşti şi actuali piloţi

Jenson Button, liderul campionatului mondial de Formula 1, a salutat joi decizia ''curajoasă'' a lui Michael Schumacher de a reveni pe circuit, în timp ce campionul en titre Lewis Hamilton s-a declarat nerăbdător să se măsoare cu legenda. La rândul său legendarul Niki Lauda spune că revenirea lui Schumi "este cel mai bun lucru care se putea întâmpla în Formula 1"

''Dacă va câştiga, lumea va spune că nu se aştepta la altceva, dacă nu va câştiga, vor spune că nu ar fi trebuit să revină. Este deci o poziţie dificilă, chiar dacă sunt încântat că a decis să răspundă acestei provocări. Este foarte curajos din partea sa'', a declarat Button.

''Michael este unul din cei mai mari competitori din acest sport, o veritabilă legendă şi este formidabil să te poţi bate cu el'', a spus la rândul său Hamilton. ''Nu va fi doar fascinant să-l vezi cum se pregăteşte pentru această revenire, dar va fi şi o onoare şi un privilegiu să concurezi împotriva lui pentru prima dată'', a adăugat el.

Fostul mare campion Niki Lauda a spus la rândul său că revenirea lui Schumacher ''este cel mai senzaţional şi cel mai bun lucru care putea să se întâmple în Formula 1''. ''El salvează anul 2009, după disputa dintre Max Mosley (preşedintele FIA) şi asociaţia scuderiilor, retragerea BMW (la sfârşitul sezonului în curs) şi accidentul lui Felipe Massa'', adaugă triplul campion mondial (1975, 1977, 1984), autorul unei reveniri victorioase în 1977 după un grav accident suferit în 1976.

Vezi aici cele mai spectaculoase reveniri din istoria sportului!

Schumacher (40 ani), de şapte ori campion mondial în F1, a decis să piloteze monopostul Ferrari în Marele Premiu al Europei de la Valencia, pe 23 august. El îl va înlocui pe titularul Felipe Massa, victima unui grav accident în calificările Marelui Premiu al Ungariei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite