FORMULA 1: Schumacher l-a vizitat pe Felipe Massa la spital la Budapesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FORMULA 1: Schumacher l-a vizitat pe Felipe Massa la spital la Budapesta
FORMULA 1: Schumacher l-a vizitat pe Felipe Massa la spital la Budapesta

Pilotul german Michael Schumacher, septuplu campion de Formula 1, l-a vizitat sâmbătă pe pilotul brazilian Felipe Massa, internat într-un spital din Budapesta, grav rănit în calificările MP al Ungariei din 25 iulie.

Schumacher, înlocuitorul brazilianului pe timpul indisponibilităţii acestuia la Ferrari, şi-a salutat fostul coechipier înainte de a-i lua locul la MP al Valenciei din 23 august. Pilotul german a părăsit apoi spitalul pe o ieşire secundară, fără a face declaraţii.

Medicul personal al lui Massa, Dino Altman, a precizat că pilotul de 28 ani, operat de o fractură craniană, se simte tot mai bine, iar noaptea trecută a mers prin holurile spitalului.

Massa ar urma să plece luni din Budapesta cu destinaţia Sao Paulo. Brazilianul a fost lovit în faţă la peste 250 km/h de o bucată dintr-un resort provenind de la monopostul lui Rubens Barrichello de la Brawn GP, a pierdut controlul şi a intrat într-un zid de pneuri cu 190 km/h.

Altfel, Schumacher a efectuat ieri primele teste pe un monopost Ferrari din 2007. Pilotul german s-a declarat satisfăcut de primele teste, chiar dacă maşina nu este una în concordanţă cu actualele regulamente. "După câteva tururi am reuşit să realizez timpi constanţi pe un tur de circuit şi sunt mulţumit cu acest lucru. Trebuie să văd cum va răspunde fizicul meu în următoarele zile acestor încercări", a declarat Schumacher. 

Germanul a realizat cel mai bun tur în 1 minut 23 de secunde 736 de miimi. În comparaţie Felipe Massa pe monopostul F60 cu care Ferrari aleargă în acest sezon a realizat pe acelaşi circuit Mugello, 1 minute 23 de secunde 981 de miimi. Însă diferenţele dintre cele două monoposturi nu permit o comparaţie reală.  

Vezi imagini cu Schumacher testând pe F2007 la Mugello:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite