FORMULA 1: Alonso, în sfârşit la Ferrari. Kubica posibil înlocuitor la Renault

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FORMULA 1: Alonso, în sfârşit la Ferrari. Kubica posibil înlocuitor la Renault
FORMULA 1: Alonso, în sfârşit la Ferrari. Kubica posibil înlocuitor la Renault

Ferrari ar putea anunţa semnarea contractului cu pilotul spaniol Fernando Alonso chiar săptămâna viitoare, la Marele Premiu al Japoniei, informează autosport.com. „De îndată ce toate detaliile sunt puse la punct vom anunţa. Nu vrem să mai aşteptăm prea mult”, a precizat, la Singapore, Stefano Domenicalli, directorul celor de la Ferrari.

Potrivit autosport.com, avocaţii scuderiei lucrează în prezent la stabilirea ultimelor detalii ale încetării contractului cu finlandezul Kimi Raikkonen, care deschide posibilitatea acestuia de a reveni la fosta sa echipă, McLaren.

„Este posibil ca la Suzuka să anunţăm componenţa echipei pentru sezonul următor, dar nu garantăm acest lucru”, a mai spus Domenicalli. Cert este că nici Ferrari şi nici Renault nu mai neagă mutarea despre care s-a vorbit din ce în ce mai intens în ultimele luni.

„Cred că Fernando va duce dorul celor de la Renault, iar Renault îi va simţi lipsa cu siguranţă” a declarat directorul echipei, Jean Francois Caubet.

Deşi într-o situaţie dificilă, după ce au fost părăsiţi de doi dintre cei mai importanţi sponsori, ING şi Mutua Madrilena, cei de la Renault sunt pregătiţi să-l transfere pe Robert Kubica în locul lui Fernando Alonso, cel care a cucerit două titluri de campion mondial alături de constructorul francez.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite