FORMULA 1: Domenicali: „Raikkonen are contract cu Ferrari şi în 2010”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FORMULA 1: Domenicali: „Raikkonen are contract cu Ferrari şi în 2010”
FORMULA 1: Domenicali: „Raikkonen are contract cu Ferrari şi în 2010”

Stefano Domenicali, directorul sportiv al echipei de Formula 1 Ferrari a reiterat faptul că pilotul finlandez Kimi Raikkonen are contract cu Ferrari şi în 2010, încercând să risipească astfel incertitudinile care planează asupra viitorului acestuia la scuderia italiană.

„Nu voi dezbate acest lucru acum. Aşa cum ştie toată lumea, Kimi are contract cu noi şi anul viitor şi sunt foarte fericit cu performanţele sale, a condus excelent, în special în partea a doua a sezonului”, a răspuns Domenicali într-un interviu acordat site-ului oficial al competiţiei, la întrebarea privind viitorul lui Raikkonen la Ferrari.

„În ultimele cinci curse a fost mereu pe podium şi cred că după Rubens Barrichello el a reuşit cele mai multe puncte, arătând astfel că are reale calităţi pentru a se bate pentru titlu”, a mai spus Domenicali.

Zvonurile din ce în ce mai consistente privind sosirea lui Fernando Alonso la Ferrari au pus sub semnul întrebării prezenţa lui Raikkonen şi în 2010 la scuderia italiană. Aceasta, mai ales în condiţiile în care Felipe Massa va reveni pe pistă în sezonul următor, fapt confirmat recent chiar de preşedintele Fiat şi Ferrari, Luca din Montezemolo.

Procentul venirii lui Alonso la Ferrari a crescut la peste 95 la sută după ce scuderia a semnat un contract de publicitate cu gigantul bancar spaniol Santander, unul dintre susţinătorii fostului campion mondial din Formula 1, care pilotează acum pentru Renault.


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite