FORMULA 1: Danica Patrick nu va concura pentru USF1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FORMULA 1: Danica Patrick nu va concura pentru USF1
FORMULA 1: Danica Patrick nu va concura pentru USF1

Frumoasa şi valoroasa Danica Patrick nu se va număra printre piloţii cu care echipa USF1 se va alinia la startul ediţiei 2010 a Formulei 1. Potrivit oficialilor team-ului American pilotul are aspiraţii mult prea înalte, în timp ce obiectivul lor nu este încă de a câştiga întrecerea.

USF1 pregăteşte în acest moment participarea la F1. Patronul echipei, Peter Windsor, a declarat că aceasta s-a instalat într-o uzină din Charlotte. “Ne-am stability baza într-un imobil ce aparţine lui Joe Gibbs Racing, echipă din Nascar. Acum instalăm echipamentele acolo. Câţiva ingineri lucrează la monopost. Suntem în graphic. Vom începe curând realizarea maşinii. Ea este gata în linii mari”, a spus şeful USF1.
În ceea ce o priveşte pe Danica Patrick, prima femeie care a câştigat o cursă din IndyCar, Windsor a spus că ea reprezintă “un peşte mare” şi că ea va merge în Nascar. “A veni în Formula 1 ar reprezenta un mare angajament. Ar avea exigenţe foarte mari. Noi, acum, nu ne propunem să ne batem pentru titlu”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite