FORMULA 1: McLaren dă semne de revenire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FORMULA 1: McLaren dă semne de revenire
FORMULA 1: McLaren dă semne de revenire

Heikki Kovalainen şi Lewis Hamilton, piloţii de la Mc Laren Mercedes, s-au clasat pe locurile 1 respectiv 3 după prima sesiune de antrenamente libere care a avut loc dimineaţă la Hungaroring, pentru Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei.

Kovalainen a reuşit să câştige primele antrenamente libere cu timpul de 1 minut 22 secunde şi 228 de sutimi în timp ce coechipierul său, campionul mondial en-titre Lewis Hamilton a încheiat pe locul al treilea, la 276 de sutimi. Între cei doi s-a poziţionat Nico Rosberg de la Williams Toyota cu la 59 de sutimi de lider.

Chiar dacă sesiunile de antrenamente nu reprezintă un barometru exact pentru ce va urma mâine în calificări şi duminică în cursă, totuşi cei de la McLaren sunt optimişti în ceea ce priveşte Marele Premiu al Ungariei.

În Formula BMW, Dumitru Sechelariu (Fisichella Motorsport International) a obţinut al doilea timp la antrenamentele libere cu timpul de 1 minut 51 de secunde şi 895 de sutimi. Calificările pentru cursele care vor avea loc mâine şi duminică vor începe la ora 13.50, ora României. Vom reveni cu amănunte despre poziţia ocupată pe grila de start de către pilotul român.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite