FORMULA 1: Massa şi-a revenit, însă e preocupat de securitatea sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FORMULA 1: Massa şi-a revenit, însă e preocupat de securitatea sa
FORMULA 1: Massa şi-a revenit, însă e preocupat de securitatea sa

Victimă a unui accident destul de serios în calificările pentru Marele Premiu al Ungariei, în urmă cu o lună şi jumătate, Felipe Massa a declarat astăzi că „el poate să conducă”, însă se teme pentru securitatea sa.

Aflat în Brazilia pilotul a menţionat că şi-a revenit, starea sănătăţii sale ameliorându-se rapid. „Sunt mulţumit. Mă aflu acasă, sunt liniştit!”, a declarat el pentru televiziunea italiană Sky. „Aş vrea să le pot spune doctorilor, comisarilor FIA. Capacitatea de a conduce o am. Vederea, totul este ca înainte. Problema mea este securitatea, căci aş putea avea un accident”, a mărturisit Massa, care s-a trezit vineri, la ora 5.00, pentru a urmări primele teste libere ale cursei de la Monza. 
La Hungaroring brazilianul a intrat cu monopostul într-un parapet, la o viteză de 190 km/h. Înainte de impact, el a fost izbit în cască de o piesă desprinsă din monopostul compatriotului său, Rubens Barrichello.

Potrivit preşedintelui lui Fiat şi Ferrari, Luca di Montezemolo, Massa ar urma să revină pe circuite, în competiţie, sezonul viitor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite