FORMULA 1: Hamilton, lider şi după antrenamentele de dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FORMULA 1: Hamilton, lider şi după antrenamentele de dimineaţă
FORMULA 1: Hamilton, lider şi după antrenamentele de dimineaţă

Pilotul britanic Lewis Hamilton a încheiat pe primul loc şi sesiunea de antrenamente libere din această dimineaţă, care prefaţează calificările pentru Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei, după ce ieri a sosit primul în runda a doua.

Campionul mondial en-titre a reuşit cel mai bun timp cu 1 minut 21 de secunde şi 9 sutimi, urmat la 0,399 de Nick Heidfeld de la BMW Sauber şi, la o jumătate de secundă de Nico Rosberg de la Williams Toyota. Heikki Kovalainen, coechipierul lui Hamilton la McLaren a confirmat forma bună în care se află monoposturile propulsate de Mercedes, finlandezul obţinând cel de-al patrulea timp al sesiunii.

Candidaţii la primele poziţii nu au forţat să ajungă la timpii de top. Jenson Button de la Brawn GP a înregistrat doar al 17-lea timp iar Sebastian Vettel, Red Bull Racing a fost al 10-lea.

Piloţii au fost surprinşi de vremea rece din această dimineaţă, după ce ieri s-au înregistrat temperaturi de peste 35 de grade Celsius. Câţiva nori de ploaie ameninţă circuitul şi pot face sesiunea de calificări mai spectaculoasă, în condiţiile în care ploaia este o raritate pe circuitul de lângă Budapesta în această parte a anului. În istoria de 22 de ani a Marelui Premiu al Ungariei doar de două ori s-a înregistrat ploaie.

Calificările vor avea loc la ora 14.00 ora României şi vor fi transmise în direct de TVR 1. Vom reveni cu amănunte despre rezultate şi despre grila de start a Marelui Premiu de Formula 1 al Ungariei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite