FORMULA 1: Liuzzi, în locul lui Fisichella la Force India

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FORMULA 1: Liuzzi, în locul lui Fisichella la Force India
FORMULA 1: Liuzzi, în locul lui Fisichella la Force India

Pilotul italian Vitantonio Liuzzi va fi înlocuitorul lui Giancarlo Fisichella la echipa Force India începând cu următorul Mare Premiu, care va avea loc în Italia, informează site-ul oficial al echipei.

Fisichella a plecat la Ferrari, unde îl va înlocui pe Felipe Massa, care se reface după accidentul suferit. Liuzzi, în vârstă de 28 de ani, a fost pilot de teste la Force India.

"Sunt încântat că Tonio va avea posibilitatea să revină în curse, ştiu că şi-a dorit acest lucru. Force India ocupă o poziţie foarte bună şi aveam nevoie de un pilot care să ne menţină acolo. El va avea şansa să-şi demonstreze valoarea şi profesionalismul", a spus preşedintele şi şeful echipei, Vijay Mallya.

"O să fie o plăcere că voi începe chiar la Monza. Apreciez că mi s-a acordat această oportunitate. Sunt foarte motivat şi îmi doresc să câştig puncte pentru echipă", a spus Liuzzi.

Ultima cursă a pilotului în Formula 1 a fost în sezonul 2007, în Marele Premiu al Braziliei, când concura pentru Torro Rosso. El a concurat în 39 de Mari Premii, cel mai bun rezultat fiind un loc 6.

Force India ocupă penultimul loc în campionat, cu 8 puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite