FORMULA 1: Alonso neagă orice discuţii cu Ferrari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FORMULA 1: Alonso neagă orice discuţii cu Ferrari
FORMULA 1: Alonso neagă orice discuţii cu Ferrari

Pilotul spaniol Fernando Alonso a negat orice discuţii cu Ferrari, după ce presa italiană şi cea spaniolă l-au dat ca sigur la scuderia italiană din sezonul următor.

Speculaţiile presei din Italia şi Spania s-au bazat pe o posibilă reorientare a finalndezului Kimi Raikkonen (de la Ferrari) către Campionatul Mondial de Raliuri, ceea ce ar fi lăsat un loc liber alături de Felipe Massa.

Alonso, dublu campion mondial cu Renault, a negat însă orice contract cu Ferrari, precizând că nici măcar nu a vorbit cu reprezentanţi ai echipei italiene. „Sunt doar zvonuri. Ele au tot apărut în ultimii cinci ani”, a declarat Alonso pentru site-ul autosport.com.

Chestionat în legătură cu rezultatele slabe din acest sezon, un alt motiv pentru care Alonso ar fi părăsit Renault, pilotul a declarat: „Mi-e dor să câştig, dar nu este un capăt de lume. Se întâmplă în tenis, în NBA sau în fotbal, în carieră ai suişuri şi coborâşuri. L-am văzut pe Michael Schumacher, cel mai bun pilot din toate timpurile, aşteptând cinci ani la Ferrari pentru a repeta performanţele obţinute cu Benetton”.

Nici Alonso şi nici Ferrari nu au avut rezultate deosebite în acest sezon. Spaniolul este pe locul 9 în clasamentul piloţilor, fără nicio clasare pe podium, în timp ce scuderia italiană a obţinut un singur podium în cele opt curse de până acum.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite