FORMULA 1: Directorul McLaren - ultimatul pentru FIA, până la 1 august

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul echipei McLaren Martin Whitmarsh a declarat că o înţelegere cu organismele de conducere ale Formulei 1 trebuie încheiată înainte de sfârşitul lunii iulie, pentru a se putea preveni plecarea formaţiei britanice şi a altor 7 echipe, pentru a crea o altă competiţie.

În vreme ce preşedintele FIA, Max Mosley, se arată încrezător în rezolvarea problemei, Whitmarsh a subliniat pentru Associated Press că punctul de rupere fără întoarcere pentru o competiţie organizată de asociaţia echipelor din F1, Fota, va veni în următoarele câteva săptămâni.

Opt echipe din Formula 1, printre care şi legendara Ferrari, au anunţat aseară, la Silverstone (Marea Britanie), că refuză condiţiile Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA) pentru anul 2010 şi că intenţionează să creeze un campionat paralel.

Cele opt scuderii, McLaren-Mercedes, BMW Sauber, Renault, Toyota, Brawn GP, Ferrari, Red Bull şi Toro Rosso, sunt singurele rămase în organizaţia echipelor din Formula 1 (FOTA), după ce Williams şi Force India au fost suspendate, pentru că au acceptat condiţiile FIA şi s-au înscris în sezonul următor pe cont propriu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite