FORMULA 1: Barrichello îşi pregăteşte retragerea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FORMULA 1: Barrichello îşi pregăteşte retragerea
FORMULA 1: Barrichello îşi pregăteşte retragerea

Rubens Barrichello, pilotul brazilian al celor de la Brawn GP, a anunţat astăzi la Hungaroring că se gândeşte la o posibilă retragere din Formula 1. Coechipierul lui Jenson Button va disputa în Ungaria cel de-al 278-lea Mare Premiu din cariera sa.

"95 la sută din mine îmi spune să continui, dar există cinci la sută care se întreabă de ce aş mai face-o. Procentul este destul de mic, dar e ceva ce iau în considerare", a declarat Barrichello în această dimineaţă, după prima sesiune de antrenamente libere.

Rubens Barrichello ocupă, înaintea cursei de la Hungaroring, locul al patrulea în clasamentul general al piloţilor, cu 44 de puncte. Pe primele trei locuri se află, în ordine, coechipierul său Jenson Button cu 68 de puncte, urmat de Sebastian Vettel, 47 de puncte şi Mark Webber 45,5 puncte, ambii de la Red Bull Racing. Barrichello nu a mai obţinut o victorie în Marele Circ din 2004, de când era coechipierul lui Michael Schumacher la Ferrari şi are în total în carieră 9 Mari Premii câştigate.

Sechelariu, doar pe locul 14 pe grilă
Pilotul român Doru Sechelariu (Fisichella Motorsport International) va pleca de pe poziţia a 14-a pe grila de start în cursa de mâine din cadrul Formulei BMW. Sechelariu a încheiat sesiunea cu timpul de 1 minut 51 de secunde şi 230 de sutimi, la 1 secundă şi 190 de sutimi de Michael Christensen de la Mucke Motorsport, care va pleca din pole position.

Cititi în Adevărul Sporturi de luni, un material în exclusivitate cu Doru Sechelariu realizat la Hungaroring în timpul Marelui Premiu al Ungariei.

 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite