FORMUL 1: Massa: "Sunt în sfârşit acasă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FORMUL 1: Massa: "Sunt în sfârşit acasă!"
FORMUL 1: Massa: "Sunt în sfârşit acasă!"

Pilotul brazilian Felipe Massa, s-a întors în Italia, la aproximativ două luni după producerea accidentului din timpul Marelui Premiu al Ungariei.

Nerăbdător să se întoarcă şi pe pistă a revenit în Penisnulă pentru ultima perioadă de recuperări, găsindu-şi timp să răspundă şi fanilor pe site-ul oficial al scuderiei italiene, ferrari.com. "Sunt în sfârşit acasă. Aici se află a doua mea familie. Pot spune că îmi voi relua munca: este mult de lucru, dar sunt fericit, îmi place aerul de la Maranello", a spus Massa.

În afară de recuperări, Massa are programate probe în simulatorul curselor de F1 şi întâlniri cu inginerii echipei. "Sunt nerăbdător să revin cât mai repede, dar nu este o idee prea bună să mă grăbesc. Dar, trebuie să o fac la momentul potrivit, atunci când voi fi pregătit din punct de vedere fizic. Acesta este obiectivul meu: vreau să ştiu când voi fi sută la sută pregătit", a mai spus Massa.

Pe 25 iulie, Felipe Massa a suferit o fractură a craniului deasupra ochiului stâng, după ce a fost lovit de o piesă desprinsă din monopostul Brawn GP, condus de Rubens Barrichello, în timpul calificărilor Marelui Premiu al Ungariei. Atunci brazilianul şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost dus la un spital din Budapesta, unde a fost operat de o fractură craniană şi a fost plasat în comă artificială timp de două zile. Şi-a revenit după alte operaţii în luna septembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite