FIA a publicat orarul complet al curselor din sezonul 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FIA a dat publicităţii orele la care vor începe cele 20 de curse ale sezonului 2011, fără că programul să sufere schimbări majore comparativ cu anul trecut cu excepţia marelui premiu al Australiei care ar putea suferi modificări în urma problemelor generate în sezonul precedent. Mai mulţi piloţi s-au plâns că au încheiat cursă după ce vizibilitatea a devenit foarte slabă, iar testele ulterioare efectuate de FIA au demonstrat c

Cu toate acestea, ediţia din acest an a Marelui Premiu al Australiei va începe tot la ora locală 17:00, scopul neoficial fiind acela de a asigura o oră potrivită pentru telespectatorii de pe continentul european în detrimentul siguranţei piloţilor.

O decizie similară a fost luată şi în cazul Marelui Premiu al Malaeziei, care se va desfăşura tot la ora locală 16:00, în ciuda faptului că în ultimii ani cursa a fost afectată de numeroase furtuni care au întrerupt succesiv desfăşurarea acesteia.

Anunţul a fost făcut vineri de FIA, care a publicat lista completă a orelor de desfăşurare pentru toate sesiunile de antrenamente, calificări şi cursa ale sezonului 2011, cu excepţia celor de la Marele Premiu al Indiei:

image

Click pe imagine pentru a vedea programul complet

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite