MOTORSPORT: Schumi susţine că Todt vrea să reformeze FIA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
MOTORSPORT: Schumi susţine că Todt vrea să reformeze FIA
MOTORSPORT: Schumi susţine că Todt vrea să reformeze FIA

Candidat la preşedinţia Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA), francezul Jean Todt nu va fi un continuator al politicii lui Max Mosley. Michael Schumacher este convins de acest lucru.

Aflat sub comanda lui Todt în perioada cât a activat la Ferrari, multiplul campion mondial la Formula 1 susţine că acesta va avea propriul stil de a conduce.

"Din experienţa mea, din câte îl cunosc, Jean va adopta maniera sa de lucru, dar în calitate de membru al unei echipe", a declarat germanul.

Michael Schumacher crede, de asemenea, că e nevoie de o schimbare în cadrul FIA. "Sunt atent la ceea ce s-a întâmplat în Formula 1 de când m-am retras ca pilot. Am citit o grămadă de lucruri care i-au făcut rău. Iată de ce cred că e nevoie de schimbări, iar acestea pot fi oerate de cineva care are competenţa lui Todt. Capacitatea sa de a conduce, de a fi loial, angajamentul şi cunoştinţele sale sunt indubitabile. După mine, marea lui calitate este că ştie săi facă pe oameni să lzucreze în echipă. În întreaga mea carieră sportivă am împărţit numeroase succese cu el", a concluzionat Schumi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite