Bernie Ecclestone ameninţă Marele Premiu al Marii Britanii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bernie Ecclestone, deţinător al drepturilor Formulei 1, a declarat pentru radio BBC că nu va exista un Mare Premiu al Marii Britanii de Formula 1 în sezonul viitor, dacă un acord cu acest subiect nu va fi încheiat cel mai târziu pe 9 decembrie.

Iniţial, viitorul Mare Premiu al Marii Britanii ar fi trebuit să aibă loc pe circuitul de la Donington, în locul celui de la Silverstone, dar giranţii circuitului au avut dificultăţi financiare şi juridice, care fac această perspectivă improbabilă.

"A existat un contract, care era gata şi care ar fi putut fi semnat dacă ar fi vrut acest lucru, dar nu au făcut-o. Pentru moment, nu există Mare Premiu al Marii Britanii", a declarat Ecclestone. "Dacă nu există un contract semnat, nu există Mare Premiu. Cred că pe 9 decembrie se va reuni Comisia Formulei 1, iar aceasta este data la care Marele Premiu al Marii Britanii va fi retras din calendar".

Silverstone, unde s-a disputat prima cursă de Formula 1, găzduieşte de 22 de ani Marele Premiu al Marii Britanii, iar Ecclestone se gândeşte să menţină acest Mare Premiu aici încă un an. Dar responsabilii circuitului au atras atenţia că nu sunt interesaţi decât de un contract pe termen lung.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite