Disensiuni între Vettel şi Webber!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decizia echipei Red Bull de a transfera aripa frontală de o anumită specificaţie de pe monopsul lui Mark Webber pe cel al lui Sebastian Vettel a provocat nemulţumirea pilotului australian

Vettel şi-a distrus aripa frontală în timpul antrenamentelor de sâmbătă dimineaţă din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Marii Britanii şi, cum nu exista alta de acest tip decât pe maşina lui Webber, conducerea echipei Red Bull a decis să o transfere pe monopostul germanului. Team-ul austriac a explicat această decizie prin faptul că Vettel (locul 3) este mai bine clasat decât Webber (locul 4) în ierahia piloţilor, cei doi fiind despărţiţi de 12 puncte.

După ce Vettel a ocupat prima poziţie în calificări, Webber, situat pe locul doi, s-a arătat iritat de situaţia creată, care alimentează speculaţiile că tânărul german ar fi favorizat de echipa sa.

Vettel a declarat că noua aripă nu a jucat un rol important în rezultatul obţinut sâmbătă, iar managerul Red Bull, Christian Horner, a dezminţit speculaţiile, reafirmând că cei doi piloţi au parte de aceeaşi susţinere. "Din nefericire, uneori trebuie să iei o decizie dificilă. Noi aveam o singură aripă disponibilă şi, ţinând cont de poziţia lor în clasamentul piloţilor, am hotărât ca ea să treacă la Sebastian", a spus Horner.

Cursa de la Silverstone va avea loc dumincă, de la ora 15.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite