Spectacol şi luptă pentru puncte în Citroën Racing Trophy

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dupa accidentul lui Alex Filip din Raliul Sibiului, Danny Ungur, Vlad Cosma şi Nistor Duval sunt piloţii înscrişi în Citroën Racing Trophy România care vor lua startul în Raliul Ţara Bârsei, etapa a şasea din Campionatul Naţional de Raliuri.

Cei trei vor încerca să câştige o sumă cât mai mare, dintre cei 15.300 de euro puşi în joc în Citroën Racing Trophy România, la Raliul Ţara Bârsei.

Alex Filip, cel mai bun pilot din Citroën Racing Trophy România în 2009, nu va lua startul în această etapă deoarece Citroën-ul C2 R2 Max nu a putut fi reparat dupa accidentul din Raliul Sibiului.

„Sunt foarte trist că nu voi putea lua startul în această etapă. Am încercat să găsesc o soluţie pentru acest raliu, dar din păcate va trebui să-i susţin pe colegii mei de pe margine", a spus Alex Filip, înaintea etapei din acest weekend.

Dupa ce au terminat pe locul doi in Raliul Sibiului, Danny Ungur si Toni Avram, liderii din Citroën Racing Trophy, cu un total de 27 de puncte, vor încerca să tranşeze în favoarea lor lupta de la grupa A.

Pentru Danny Ungur, unul dintre principalii adversari atât în lupta de la grupa A, cât mai ales pentru premiile Citroën Racing Trophy, este Vlad Cosma. Despărţiţi de doar două puncte în ierarhia trofeului, atât cât a fost diferenţa şi în secunde la Raliul Sibiului, lupta dintre cei doi se anunţă extrem de interesanta.

Urmărit de ghinion în prima parte a sezonului, Nistor Duval nu va fi, cu siguranţă, spectator în lupta pentru un loc pe podium la grupa A.

Raliul Ţara Bârsei va începe astăzi cu un show şi o super speciala în Bucureşti la Băneasa Shopping City, iar sâmbătă, 28 august, piloţii se vor înfrunta pe restul de probe speciale, cu o lungime totala de 101,5 kilometri, din zona Săcele - Predeal - Azuga.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite