Danica Patrick nici nu se gândeşte la Formula 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima femeie care a câştigat o cursă în IndyCar, Danica Patrick, a declarat că este puţin probabil să ia startul în Formula 1. Zvonurile o dădeau ca sigur de anul viitor la echipa USF1.

„Pentru mine, este foarte important să mă simt bine. Cred că atmosfera în F1 este mai puţin prietenoasă decât cea din cursele americane de automobilism. În Formula 1 nu-i prea vezi pe piloţi distrându-se. Takuma Sato, care a venit în America după o perioadă petrecută în Formula 1, spune că aici toată lumea este atât de drăguţă. Şi este adevărat, toată lumea este calmă, relaxată şi prietenoasă", a spus Patrick pentru The Sunday Times.

„De îndată ce am ajuns la vârsta la care puteam să concurez, am vrut să ajung la următorul nivel. Mi s-a spus că într-un an petrecut în Marea Britanie voi învăţa mai mult decât în cinci ani în SUA. Totuşi, în Europa am simţit mai mult şcoala veche. Aici, femeile încă mai fac mâncare şi curat. Am simţit că emanciparea femeilor s-a petrecut mai repede în America. Îmi amintesc că, într-o zi, la antrenamente, am fost cea mai rapidă, însă patronului echipei pentru care concuram nu-i venea să creadă", a povestit sportiva americană.

Danica Patrick a mai menţionat că în următorii doi ani intenţionează să concureze, în continuare, şi în cursele din IndyCar, şi în NASCAR.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite