AUTO: Coulthard şi-a scos la licitaţie o pereche de mănuşi în scopuri caritabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O pereche de mănuşi ignifuge din colecţia personală lui David Coulthard, fost campion de Formula 1, un Chevrolet Camaro de colecţie, din anul 1969 şi o pereche de căşti care i-au aparţinut Lianei Stanciu la Radio Contact sunt câteva dintre obiectele caritabile ce pot fi achiziţionate la o licitaţie caritabilă pentru copii care va avea loc marţi la Snagov.

Printre obiectele donate pentru deschiderea primului departament de chirurgie cardiacă pentru copii din Bucureşti, se mai numără un microfon shure, primul microfon performant al lui Mihai Georgescu, vocea formaţiei Bere Gratis, corsetul norocos de pe coperta ultimului album Demmo, al Anei Maria Ferentz sau un tablou primit de Alexandru Arşinel la emisiunea "Genialii" de la Antena 1.

"Vrem să obţinem cât mai mult. Îmi doresc să fie cât mai mulţi oamenii care să nu se gândească la acele obiecte ca la nişte chestiuni pe care le doresc, ci să se gândească că şi un nasture, dacă îl cumpără şi e supralicitat, sunt nişte bani ce se duc la nişte copii care suferă şi că în felul acesta în România nu o să se mai moară de malformaţii cardiace", a declarat luni, pentru AGERPRES, realizatoarea TV Liana Stanciu.

La licitaţie au fost invitaţi oameni politici, tenismeni, oameni de afaceri iar, potrivit Lianei Stanciu, "toată lumea este binevenită".

Ea a precizat că Ministerul Sănătăţii sprijină acest proiect în "hârtiile" pe care trebuie să le obţină, pentru că departamentul de chirurgie cardiacă pentru copii trebuie înfiinţat printr-o decizie ministerială.

"Sunt nişte modificări în spital ca spaţiu şi aici ministerul s-a implicat. În al treilea rând, ministerul ne-a sprijinit în a obţine nişte bani de la una dintre marile firme producătoare de detergenţi şi, cel mai important, ne va ajuta în achiziţionarea unor aparate care sunt foarte importante pentru ca această secţie să lucreze cum trebuie" - a mai spus Liana Stanciu, adăugând că îşi doreşte ca această secţie să fie deschisă în preajma sărbătorilor de iarnă.

Prin această licitaţie, iniţiatorii proiectului îşi propun să strângă cât mai mult din cei 100.000 de euro necesari pentru realizarea unei secţii de chirurgie cardiacă în Spitalul "Marie Curie".

Sursa: Agerpress

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite